logo rolduckerveld

Verhalen achter de voordeur: Ontmoet Swenn

 

Ontmoet Swenn, een 32-jarige bewoner van Rolduckerveld, waar hij al bijna zijn hele leven woont – al zo’n 25 jaar om precies te zijn.

Met vier kinderen vult Swenn zijn vrije tijd graag met muziek en sport. Muziek is zijn grote passie; hij heeft zelfs een tijdlang gedraaid op internetradio.

Naast het maken van muziek, geniet hij ook van het luisteren naar verschillende soorten muziek en wandelt hij vaak door de buurt. Hij zet zich ook actief in als vrijwilliger bij de geef en neem shop in Rolduckerveld, waar hij zijn steentje bijdraagt aan de buurt door te helpen met het organiseren en beheren van de winkel. Ook is Swenn een toegewijd lid van het wijkpreventieteam en zich inzet voor de veiligheid van de buurt.

De reden dat Swenn zich zo thuis voelt in Rolduckerveld zijn de mensen die hij er door de jaren heen heeft ontmoet. Een van zijn leukste herinneringen is een voetbalwedstrijd die hij ooit speelde met een paar spelers van Roda JC.

Over het algemeen is Swenn tevreden met de buurt. Hij waardeert het fijne contact met zijn buren en is blij met de verschillende voorzieningen in de omgeving. Toch zou hij graag meer controle zien op het rijgedrag van mensen en hoopt hij op meer activiteiten voor kinderen in Rolduckerveld.