logo rolduckerveld

Bewonersdag Rolduckerveld op 1 juni: Ontdek de Toekomst van Jouw Buurt!

 

Beste bewoners van Rolduckerveld, Zet zaterdag 1 juni in je agenda voor een dag vol informatie, interactie en plezier! De Bewonersdag van Rolduckerveld vindt plaats op het schoolplein van Basisschool de Steltloper en biedt een kans om de toekomstplannen voor onze buurt te ontdekken en mee te denken over de ontwikkeling ervan.

Programma Hoogtepunten:

  1. WonenZuid: Leer alles over de nieuwbouwplannen in Rolduckerveld. Speciaal voor bewoners van het middengebied is er een sessie om mee te denken over de mogelijkheden in de directe omgeving. Dit is een kans om je stem te laten horen en invloed te hebben op de toekomstige ontwikkelingen.
  2. Tuinen van Zuid: Basisschool De Steltloper presenteert het eerste ontwerp van de nieuwe moestuin. Bewoners worden uitgenodigd om deel te nemen aan zandtafelsessies, waar samen met buurtgenoten de moestuin verder ontworpen kan worden. Een prachtige gelegenheid om bij te dragen aan een groenere buurt.
  3. InnoBeweegLab: Deel je ideeën voor nieuwe sport- en speelvoorzieningen in Rolduckerveld. Op de Bewonersdag zullen we samen de nieuwe plannen bespreken en kijken waar toekomstige voorzieningen gewenst zijn. Jouw inbreng is belangrijk voor het maken van een actieve en gezonde leefomgeving.
  4. HEEMwonen: Ontdek de plannen voor de sloop en nieuwbouw van woningen in de buurt. Er zijn collega’s aanwezig om je vragen te beantwoorden en om meer inzicht te geven in de komende veranderingen. Dit is het moment om te begrijpen wat er gaat gebeuren.

 

  • Datum: Zaterdag 1 juni
  • Tijd: 11:00 – 13:00 uur
  • Locatie: Schoolplein Basisschool de Steltloper (achterkant van het gebouw aan de Hertogenlaan), Rolduckerveld

 

Naast het informatieve programma is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Geniet van een gratis hapje en drankje terwijl je bijpraat met de buren. Voor de kinderen is er een springkussen waar ze zich kunnen uitleven.

Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze dag. Kom langs, denk mee en help mee om van Rolduckerveld een mooie en leefbare buurt te maken. Tot dan!