logo rolduckerveld

WIJKTEAM

Het wijkteam

Het wijkpunt in Rolduckerveld is meer dan alleen een fysieke locatie; het is het kloppende hart van de gemeenschap. Hier komen mensen samen, niet alleen om antwoorden te vinden op hun vragen, maar ook om elkaar te ontmoeten, te verbinden en een gevoel van saamhorigheid te ervaren. Het is een plaats waar vriendschappen worden gesmeed, waar verhalen worden gedeeld, en waar buurtbewoners zich gewaardeerd en gehoord voelen.

HEEMwonen, Buurtschakel, het Buurtteam & WijkPreventieTeam Rolduckerveld, en de Wijkontwikkeling van de gemeente Kerkrade werken nauw samen om ervoor te zorgen dat het wijkpunt een veelzijdige en toegankelijke bron van ondersteuning is. Of je nu informatie nodig hebt over huisvestingsopties, hulp nodig hebt bij het beheren van uw financiën, of gewoon op zoek bent naar een manier om betrokken te raken bij vrijwilligerswerk en lokale initiatieven, het wijkpunt heeft de expertise en middelen om je te helpen.

Bovendien is het wijkpunt de plek waar ideeën en plannen voor de toekomst van Rolduckerveld worden gesmeed. Het is een hub voor wijkontwikkeling, waar bewoners worden aangemoedigd om mee te denken, voorstellen te doen en actief deel te nemen aan de groei en verbetering van hun buurt. Dit is een kans voor iedereen om zijn stem te laten horen en bij te dragen aan een leefbare en bloeiende omgeving.

Dus, of je nu al lang in Rolduckerveld woont of nieuw bent in de buurt, het wijkpunt staat voor je klaar, elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. Wees welkom, kom langs en ontdek de vele mogelijkheden die dit wijkpunt te bieden heeft. Samen kunnen we bouwen aan een sterke en hechte gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt.

Het WijkPreventieTeam Rolduckerveld is ook elke zaterdag aanwezig van 12.00 tot 14.00 uur

Heb je vragen, suggesties of wil je weten wat we doen, kom gezellig op de koffie.

Ontmoet Lucienne en Swenn