logo rolduckerveld

Update bouw 2×22 appartementen aan de Directeur Cortenstraat

bouw Directeur CortenstraatDe bouw van de 2×22 appartementen verloopt goed! We zijn blij om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.
𝗕𝗹𝗼𝗸 𝗔:
Blok A heeft de ruwbouw klaar. Dit betekent dat het skelet van het gebouw staat. Ook de dakvloer is geplaatst, de bovenkant die het dak ondersteunt. Binnen zijn de eerste 10 woningen voorzien van binnenwanden en elektriciteitsdozen. De buitenmuren zijn bijna klaar, en de installaties voor water en elektriciteit zijn al voor het grootste deel aangelegd.
𝗕𝗹𝗼𝗸 𝗕:
Blok B loopt iets achter, maar deze week wordt de ruwbouw afgerond en de dakvloer geplaatst. Daarna volgen de binnenwanden en elektriciteitsdozen. De buitenmuren lopen iets achter op Blok A, maar ook hier gaat het werk goed vooruit.
Deze appartementen bieden duurzaam wonen op een unieke plek. Van hieruit heb je straks mooi uitzicht op zowel Kerkrade als de groene omgeving. Door de gunstige ligging kun je te voet naar de stad en loop je zo het Berenbos in. Parkeren kan voor de deur en voorzieningen liggen om de hoek.