logo rolduckerveld

In voorbereiding: Namens Wonen Zuid mogen wij je 10 fijne en fraai ontworpen eengezinswoningen te koop aanbieden als onderdeel van het nieuwbouwplan Rolduckerveld te Kerkrade. De woningen bevinden zich aan de Directeur Geurtsstraat 62 t/m 80. Momenteel zitten we vol in de voorbereiding van de verkoop en werken we aan de laatste stukken.

Bij interesse kun je alvast contact opnemen met de makelaars:

Michel van Dinther m.vandinther@damen-og.nl – 045 5712255

Leon Aquina leon@aquina.com – 045 5715566

Bij definitieve start verkoop (binnen enkele weken) krijg je dan van ons als eerste alle verkoopinformatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze mooie woningen.

impressiebeelden koopwoningen

10 koopwoningen

plattegrond woningen

Duurzaam wonen

Het plan bestaat uit twee moderne blokken van vijf eengezinswoningen, waaronder vier eindwoningen en zes tussenwoningen. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor comfort, luxe en gemak. Standaard worden de woningen onder meer uitgevoerd met een woonkamer, open keuken (zonder opstelling), 3 slaapkamers, complete badkamer, ruime zolder met daglicht en tuin met berging. De nieuwe woningen bieden de zekerheid van een energiezuinige toekomst met energielabel A+++, een warmtepomp, vloerverwarming, gasloze installatie en voorzien van zonnepanelen. 

impressie woonkamer

Luxe en comfort

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden direct bij de woningen. Deze woningen zijn ideaal voor wie op zoek is naar een moderne, energiezuinige woning met alle luxe en comfort in een nieuwbouwwijk.

 

Met een woonoppervlakte van circa 108 m² en percelen vanaf 115 m² bieden de woningen ruimte en comfort. De verkoopprijzen starten vanaf circa € 275.000 v.o.n.

Start bouw op korte termijn, de oplevering wordt verwacht begin 2025.

Plattegrond woningen

Kenmerken woningen

  • Woonoppervlakte ca. 108 m2

 

  • Label A+++: top isolatie en lage energielasten

 

  • Prijzen vanaf ca. 275.000 euro v.o.n.

 

  • Inclusief compleet sanitair

 

  • Zonder keukenopstelling

 

  • Zelfbewoningsplicht

 

  • Vloerverwarming

 

  • voorzien van zonnepanelen
impressie koopwoningen
sfeerfoto Rolduckerveld

Rolduckerveld, hier wil je zijn!

Een wijk gebouwd op steenkool, waar cultuur en historie hand in hand gaan met hedendaagse ontwikkelingen. Een wijk geleefd door generaties, waar herinneringen zijn én worden gemaakt. Hier staan buurtgenoten voor elkaar klaar, omarmt iedereen elkaars unieke identiteit. Hier wordt genoten van groen en draagt men bij aan een nog groenere wereld. Dít is Rolduckerveld. Hier wil je zijn!

Interesse?

Bij interesse kun je alvast contact opnemen met de makelaars:

Michel van Dinther m.vandinther@damen-og.nl – 045 5712255

Leon Aquina leon@aquina.com – 045 5715566

Bij definitieve start verkoop (binnen enkele weken) krijg je dan als eerste alle verkoopinformatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor deze mooie woningen.

Disclaimer

Alle illustraties en plattegronden in deze presentatie zijn indicatief en geven slechts een indruk weer van uw toekomstige woning en de voorzieningen. Reële kleuren en afwerkingen kunnen tevens afwijken. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De verkoop van de woningen geschiedt te allen tijde op basis van de technische omschrijving en verkooptekeningen.